Ayush Cell Romania: Vajikarana - Cunoașterea ayurvedică a ingredientelor naturale şi a procedeelor practice cu efecte afrodiziace

Vajikarana

Vajikarana - ştiinţa substanţelor afrodiziace

Ştiinţa specializată a substanţelor naturale afrodiziace (Vajikarana) reprezintă una dintre cele 8 ramuri principale (anga) ale sistemului tradițional indian de cunoaștere asupra vieții, Ayurveda.

Vajikarana oferă fiinţei umane posibilitatea de a dispune de metode practice naturale prin care să pună în valoare într-un mod superior potențialul erotic-amoros al ființei.


Armonizarea si redinamizarea potenţialului erotic prin practicile de tip Vajikarana

Metodele practice din seria Vajikarana fructifică într-un mod înţelept şi armonizator multiplele potenţialităţi care rezultă din existenţa într-o stare armonioasă a celui de-al şaptelea constituent corporal (shukra-dhatu) 🌿. În cazul practicii Vajikarana survine o punere în valoare a funcţiei specifice a constituentului reproducător (shukra-dhatu), funcţie care este numită în Ayurveda garbhopati şi care se referă la manifestarea unei dispoziţii creatoare benefice sau, pe scurt, a unei stări binefăcătoare de creativitate superioară 💫.

Folosirea substanţelor naturale şi a procedurilor cu efect afrodiziac (vajikarana) generează în fiinţă fenomene tainice de punere în valoare a potenţialul erotic-amoros al fiinţei ❤️. Fiinţa umană poate să nu fie bolnavă, poate să nu aibă alte probleme funcţionale, dar funcţiile sale de bază se pot deteriora datorită unei folosinţe repetate realizate fără regenerare. Punctul de vedere tradiţional ayurvedic asupra acestor metode practice de Vajikarana alcătuieşte un sistem de prevenţie.

Sutra-ele 3-4 (Charaka-Samhita, Vajikarana, capitolul 1):

„O fiinţă umană înţeleaptă, care aspiră intens la o viaţă lungă şi fericită, este necesar să urmărească să folosească într-un mod cât mai adecvat substanţele naturale benefice care au efecte afrodiziace, deoarece prin intermediul acestora fiinţa respectivă va putea să ajungă în scurt timp sau chiar foarte rapid la înfăptuirea celor mai importante patru obiective fundamentale ale existenţei umane, şi anume:

  1. Dharma, obiectiv care constă în realizarea menirii existenţiale, a îndatoririi, a rostului existenţei respectivei fiinţe umane;
  2. Artha, obiectiv ce constă în corecta integrare a respectivei fiinţe umane în sfera de existenţă materială şi a mijloacelor materiale;
  3. Priti, obiectiv fundamental care animă din punct de vedere sufletesc fiecare fiinţă vie, şi anume trăirea unei stări inefabile de iubire şi de integrare a existenţei prin intermediul energiei subtile sublime a iubirii;
  4. Yasha, obiectiv care constă în atingerea unei stări superioare de veritabil succes dumnezeiesc în toate acţiunile benefice în care fiinţa respectivă se angrenează şi care sunt în mod dumnezeiesc integrate.

Aceste patru aspecte reprezintă resorturile intime ale motivaţiilor sufleteşti care însoţesc fiinţa umană în decursul existenţei şi a vieţii sale. Folosirea substanţelor naturale şi a procedurilor cu efect afrodiziac (vajikarana) generează în fiinţă fenomene tainice de punere în valoare a potenţialul erotic-amoros al fiinţei.”


Înscriere și participare


De ce Vajikarana?

În introducerea capitolului referitor la Vajikarana, se subliniază că, pe parcursul existenței lor, ființele umane sunt expuse unei "uzuri de fond", ce poate influența negativ bunăstarea potențialului lor erotic-amoros.

Chiar dacă o persoană nu suferă de boli sau alte disfuncționalități majore, funcțiile sale esențiale pot suferi o deteriorare treptată datorită utilizării repetate fără oportunități adecvate de regenerare. Astfel, motivația principală pentru a îmbrățișa și a aplica învățăturile Vajikarana derivă din necesitatea imperativă de a contracara această "uzură de fond".

Cursul este deschis oricui dorește să își revitalizeze și să regenereze potențialul erotic-amoros. Deși cunoașterea preliminară a unor notiuni din Ayurveda poate constitui un avantaj, modulul acoperă toate conceptele esențiale pentru a vă asigura succesul în parcurgerea lecțiilor și pentru a facilita o înțelegere profundă a materiei.

Modalitatea de desfășurare a cursului

Cursul este disponibil exclusiv prin înregistrări, oferind astfel participanților libertatea de a accesa conținutul acestui modul, la orice oră și fără restricții de timp, asigurând flexibilitatea necesară în gestionarea programului personal.

Cum particip?

Pentru a vă înscrie la acest modul, vă invităm să efectuați plata aferentă. Dupa finalizarea plății, accesul la vizionarea inregistrarilor se va face direct in această pagină de site.

Se oferă suport de curs?

În completarea sesiunilor video, participanții primesc în mod gratuit suportul de curs scris asociat.

Costul participării?

Investește în educația ta achitand doar 560 lei pentru acces complet la vizionarea celor 8 inregistrari ale Modulul 1 de Vajikarana incluzand accesul la suportul de curs scris.

Cine susține cursul?

Participă la acest curs susținut de către Andrei Gămulea, lector de ayurveda și președinte al Asociației Naționale pentru Promovarea Medicinelor Neconvenționale din România (AMN-Romania). Astfel vei beneficia nu doar cunoștințe teoretice, ci și înțelegerea practică esențială pentru a aplica cu succes aceste metode si principii principii Ayurvedice.


Prezentări introductive:

Armonizarea si redinamizarea potenţialului erotic prin practicile de tip Vajikarana

Recomandăm vizionarea celor două prezentări introductive de mai jos pentru a vă familiariza cu subiectele ce vor fi abordate în cadrul acestui curs. Prezentările reprezintă, de asemenea, o ocazie de a face cunoștință cu lectorul de Ayurveda implicat în organizarea și predarea cursului.


Prezentare introductivă partea întâi

Prezentare introductivă partea a doua

Acces Modul 1 Vajikarana

Servicii Detalii Pret Actiune
Vajikarana Modulul 1 - Acces Digital Inscrierea asigură acces 24 de ore din 24 la înregistrările prezentărilor, direct pe site-ul ayushcell.ro, timp de 90 de zile de la data achizitionarii acestei optiuni. 560 lei Acceseaza cursul