Ayush Cell Romania: Program de pregătire Nutritie Ayurvedică modulul 3

Nutritie Ayurvedică modulul 3

Program Nutriție Ayurvedică

Programul de formare în nutriție ayurvedică practică este conceput pentru a oferi beneficii practice imediate. Accentul este pus pe identificarea și personalizarea parametrilor nutriționali specifici fiecărui participant, recunoscând și ajustând obiceiurile alimentare personale. Scopul este de a facilita îmbunătățiri semnificative în stilul de viață al participanților, prin aplicarea principiilor nutriției ayurvedice în viața de zi cu zi.


Din subiectele abordate in cadrul acestui modul:


🌱 Clasificarea detaliată a alimentelor în funcție de cele trei maha-guna-uri

Noțiuni generale despre cele trei tendințe fundamentale ale naturii, maha-guna-uri: sattva, rajas și tamas. Clasificarea detaliată a alimentelor în funcție de cele trei maha-guna-uri. Un mod conștient de hrănire presupune alegerea atentă a ingredientelor pentru o nutriție preponderent sattva-ică.

🍎 Selecția alimentelor în funcție de gust (rasa)

Descrierea pe larg a celor 6 gusturi elementare care sunt importante în nutriție, cu exemple detaliate de ingrediente. Efectele folosirii în exces a fiecăruia dintre cele 6 gusturi (rasa) asupra organelor interne și asupra stărilor predominante în conștiință. Gusturile recomandate în general pentru fiecare tip constituțional: vata-prakriti, pitta-prakriti, kapha-prakriti.

🔺 Piramida nutrițională personalizată pentru fiecare tip constitutional ayurvedic

Cele trei posibilități de acțiune a unui aliment asupra celor 3 dosha-uri care alcătuiesc fiecare structură umană. Alimente recomandate pentru vata-prakriti, pitta-prakriti, kapha-prakriti. Alimente nerecomandate pentru vata-prakriti, pitta-prakriti, kapha-prakriti.


Înscriere și participare


Cine poate participa?

Programul este accesibil oricui este interesat de o alimentație sănătoasă, fără a fi necesară o pregătire profesională specifică. Deși cunoașterea preliminară a unor notiuni din Ayurveda poate constitui un avantaj, modulul acoperă toate conceptele esențiale pentru a vă asigura succesul în parcurgerea lecțiilor și pentru a facilita o înțelegere profundă a materiei.

Modalitatea de desfășurare a cursului

Cursul este disponibil exclusiv prin înregistrări, oferind astfel participanților libertatea de a accesa conținutul acestui modul, la orice oră și fără restricții de timp, asigurând flexibilitatea necesară în gestionarea programului personal.

Procesul de înscriere

Pentru a vă înscrie la acest modul, vă invităm să efectuați plata aferentă. Dupa finalizarea platii, accesul la vizionarea inregistrarilor se va face direct in pagina de site.

Costul participării

Participarea la acest modul de nutriție reprezintă o investiție valoroasă în direcția educației pentru sănătate și pentru dezvoltarea personală și profesională, având un cost accesibil de 780 lei.

Durata accesului la curs

Participanții vor avea acces la vizionarea înregistrărilor cursului pentru o perioadă de 90 de zile de la data înscrierii.

Acces prezentari video Nutritie Modulul 3

Servicii Detalii Pret Actiune
Program de pregătire: Nutritie Ayurvedică modulul 3 Acces Program de pregătire: Nutritie Ayurvedică modulul 3. Inscrierea asigură acces 24 de ore din 24 la înregistrările prezentărilor, direct pe site-ul ayushcell.ro, timp de 90 de zile de la data achizitionarii acestei optiuni. 780 lei Activează Accesul