Ayush Cell Romania: Program de pregătire Nutritie Ayurvedică modulul 4

Nutritie Ayurvedică modulul 4

Program Nutriție Ayurvedică

Programul de pregătire în nutriția ayurvedică practică aplicată este conceput pentru a avea o aplicabilitate imediată prin obiectivarea parametrilor nutriționali personali și prin conștientizarea obiceiurilor alimentare personale ale participanților, cu scopul de a oferi oportunități în direcția unei certe îmbunătățiri a stilului de viață.


Din subiectele abordate in cadrul acestui modul:


⚖️ Recomandări nutriționale adaptate tipologiilor ayurvedice mixte

Explorarea modalităților de echilibrare pentru persoanele cu tipuri constituționale mixte (egale sau inegale), prin alegerea alimentelor și codimentelor ce conduc la o stare de armonie și echilibru lăuntric. Fiecare tip constituțional ayurvedic are caracteristici specifice și răspunde diferit la alimentele consumate. Aceste diferențe influențează conformația corporală și fiziologia. Astfel, două persoane cu tipuri constituționale ayurvedice diferite pot consuma aceleași alimente, dar vor experimenta efecte diferite atât asupra trupului cat si a naturii psihomentale.

🔥 Recomandări ayurvedice pentru prepararea alimentelor și combinarea ingredientelor alimentare

În această secțiune, sunt prezentate modalitățile de preparare și combinații de ingrediente recomandate în funcție de diferite situații, pentru îmbunătățirea digestiei și a stării generale de sănătate.

⏳ Recomandări nutriționale adaptate diferitelor perioade ce alcătuiesc ciclurile temporale descrise în ayurveda

În Ayurveda, adaptarea alimentației la diferitele momente temporale, cum ar fi trecerile dintre anotimpuri sau manifestările ciclice ale celor trei dosha-uri în timpul intervalului zi-noapte, este considerată esențială. Această adaptare susține funcționarea optimă și contribuie la consolidarea stării de sănătate generală, asigurând că organismul răspunde eficient la variațiile naturale ale mediului.


Înscriere și participare


Cine poate participa?

Programul este accesibil oricui este interesat de o alimentație sănătoasă, fără a fi necesară o pregătire profesională specifică. Deși cunoașterea preliminară a unor notiuni din Ayurveda poate constitui un avantaj, modulul acoperă toate conceptele esențiale pentru a vă asigura succesul în parcurgerea lecțiilor și pentru a facilita o înțelegere profundă a materiei.

Modalitatea de desfășurare a cursului

  1. Participare online, directă și interactivă, pe platforma ZOOM. Cursurile live vor avea loc in zilele de 19, 26 mai, 2, 9, 23, 30 iunie, 7 și 14 iulie 2024 in intervalul orar 10:00 - 12:00.
  2. Participare online, cu acces direct pe platforma ZOOM și posibilitatea de a viziona înregistrările sesiunilor ulterior timp de 90 de zile de la data achizitionarii acestei optiuni. Aceasta permite participanților să vizioneze înregistrarile acestui modul la orice oră și fără restricții de timp.

Procesul de înscriere

Pentru a vă înscrie la acest modul, vă invităm să efectuați plata aferentă. Dupa finalizarea platii, accesul la link-ul de Zoom sau la vizionarea inregistrarilor se va face direct in pagina de site.

Costul participării

Participarea la acest modul de nutriție reprezintă o investiție valoroasă în direcția educației pentru sănătate și pentru dezvoltarea personală și profesională. Costul este accesibil, fiind de 580 lei pentru participarea live pe platforma Zoom sau de 780 lei pentru participarea live plus accesul la vizionarea înregistrărilor direct pe site.

Durata accesului la curs

Participanții care achită suma de 780 lei vor beneficia de acces la înregistrările cursului timp de 90 de zile, începând cu data primului curs (pentru înscrierile efectuate până la începutul acestui modul) sau de la data înscrierii la acest modul (pentru înscrierile realizate după data de 19 mai 2024).

Acces prezentari video Nutritie Modulul 4

Servicii Detalii Pret Actiune
Program de pregătire: Nutritie Ayurvedică modulul 4 - acces la prezentările LIVE în aplicația ZOOM Participare la Program de pregătire: Nutritie Ayurvedică modulul 4. Înscrierea oferă acces la cele 8 prezentări LIVE prin aplicația ZOOM 580 lei Acceseaza cursul
Program de pregătire: Nutritie Ayurvedică modulul 4 - acces la prezentările LIVE în aplicația ZOOM + acces direct pe site la înregistrări 90 de zile Acces Program de pregătire: Nutritie Ayurvedică modulul 4 : Înscrierea oferă acces la cele 8 prezentări LIVE pe ZOOM. De asemenea, înscrierea asigură acces 24 de ore din 24 la înregistrările prezentărilor pe site-ul ayushcell.ro timp de 90 de zile de la data achizitionarii acestei optiuni. 780 lei Acceseaza cursul