Ayush Cell Romania: Calculator Nutrițional

Aplicatie de calcul nutrițional

Vă invităm să descoperiți conținutul nutritiv al alimentelor și să calculați cu ușurință numărul de calorii, proteine, lipide, carbohidrați și fibre pentru fiecare masă. Alegeți zilnic o alimentație sănătoasă și echilibrată, adaptată nevoilor și obiectivelor dumneavoastră

Această aplicație este un instrument indispensabil pentru oricine dorește să monitorizeze și să optimizeze aportul său nutritiv, contribuind astfel la un stil de viață sănătos și echilibrat. Fie că sunteți un atlet care își monitorizează aportul de proteine, un vegetarian care caută opțiuni nutritive diverse sau pur și simplu doriți să măncați sănătos, aplicația noastră este aici pentru a vă asista la fiecare pas.

Instrucțiuni de Utilizare

Pasul 1:
Explorați vasta noastră bază de date cu alimente, de la fructe și legume până la produse de patiserie și alte alimente gătite. Utilizați funcția noastră de căutare intuitivă pentru a găsi rapid exact ceea ce doriți. Fie că sunteți în căutarea unor opțiuni sănătoase, fie că doriți să aflați detalii despre alimentele preferate, totul este la doar câteva clicuri distanță.
Pasul 2:
După ce ați selectat alimentele dorite, introduceți cantitățile pe care intenționați să le consumați. Fie că este vorba de o singură porție sau de o masă întreagă, puteți ajusta cantitățile în grame, oferindu-vă flexibilitatea de a personaliza calculul în funcție de nevoile dvs. nutriționale. Această etapă este crucială pentru a obține o estimare precisă a aportului caloric și nutritiv.
Calculator nutritional
Pasul 3:
Odată ce ați selectat alimentele și ați introdus cantitățile, aplicația noastră vă oferă un rezumat detaliat al profilului nutrițional. Veți vedea nu numai numărul total de calorii, ci și o descompunere completă a macronutrienților - proteine, grăsimi și carbohidrați. Aceste informații vă ajută să înțelegeți mai bine impactul alimentației asupra obiectivelor dvs., permițându-vă să faceți alegeri adecvate pentru fiecare masă.

Caracteristici Esențiale ale Calculatorului Nutrițional

Baza de Date a Alimentelor:
Explorați o colecție impresionantă de peste 4000 de alimente. Fiecare aliment este detaliat cu informații despre calorii, proteine, lipide, carbohidrați, fibre și cantitatea standard (în grame).
Calculator Nutrițional:
Selectați diferite alimente și cantități, iar sistemul nostru va calcula automat totalul de calorii, proteine, lipide, carbohidrați și fibre. Această funcție vă permite să analizați precis conținutul nutritiv al fiecărei mese.
Funcția de Căutare Avansată:
Găsiți rapid și eficient alimentele dorite folosind opțiunea noastră de căutare flexibilă. Căutați după cuvinte întregi sau fragmente de cuvinte pentru a accesa informațiile necesare.

Calculator Valori Nutritionale

Servicii Detalii Pret Actiune
Acces aplicatie Valori nutritionale - acces 180 de zile Calculator valori nutritionale 75 lei Comanda
Acces aplicatie Valori nutritionale - acces 60 de zile Calculator valori nutritionale 38 lei Comanda
Acces aplicatie Valori nutritionale - acces 365 de zile Calculator valori nutritionale 139 lei Comanda